'

Pashk Coli A Moj Bab Qka Na Bane dinle indir

 • Pashk Coli A Moj Bab Qka Na Bane mp3
  Pashk Coli A Moj Bab Qka Na Bane dinle indir mp3
  192 Kbps 2.79 MB 00:02:07 1K
 • Pashk Coli Këng Gurbeti 2017 mp3
  Pashk Coli Këng Gurbeti 2017 dinle indir mp3
  192 Kbps 1.29 MB 00:00:59 123
 • Pashk Coli A Moj Bab Qka Na Bane 2013 mp3
  Pashk Coli A Moj Bab Qka Na Bane 2013 dinle indir mp3
  192 Kbps 2.79 MB 00:02:07 17
 • Pashk Coli mp3
  Pashk Coli dinle indir mp3
  192 Kbps 1.27 MB 00:00:58 2K
 • Pashk Coli New 2016 mp3
  Pashk Coli New 2016 dinle indir mp3
  192 Kbps 1.82 MB 00:01:23 474
 • Pashk Coli mp3
  Pashk Coli dinle indir mp3
  192 Kbps 1,010.74 KB 00:00:45 316
 • Pashk Coli Qan Sabrijaa mp3
  Pashk Coli Qan Sabrijaa dinle indir mp3
  192 Kbps 2.19 MB 00:01:40 640
 • Pashk Coli Dhe Dadushi Tu Ba Hajgare mp3
  Pashk Coli Dhe Dadushi Tu Ba Hajgare dinle indir mp3
  192 Kbps 2.02 MB 00:01:32 957
 • Pashk Coli 2017 mp3
  Pashk Coli 2017 dinle indir mp3
  192 Kbps 2.63 MB 00:02:00 72
 • Pashk Coli 2013 Ne Stupel mp3
  Pashk Coli 2013 Ne Stupel dinle indir mp3
  192 Kbps 831.05 KB 00:00:37 45